Houston we have lift off…

En we hebben lift off! Na meer moeite dan ik normaal gesproken zou willen toegeven is vandaag eindelijk mijn eigen persoonlijke site de lucht in gegaan. Ik zocht al een tijdje een goede plek waar ik van tijd tot tijd mijn eigen blogposts zou kunnen publiceren en die heb ik nu gevonden (of beter gezegd, zelf gemaakt).

Er komt binnenkort een eerste post aan over de nieuwe privacywetgeving (GDPR/AVG) die 25 mei 2018 in werking zal gaan. Daarnaast nog nieuws over een gamification kaartset die ik samen met Pixelkaiju aan het ontwikkelen ben en de eerste stappen richting een Kendo managementboek over ondernemendheid, communicatie & leiderschap. Maar meer daarover later.

Tenslotte nog een extra bedankje voor Alexander Konstantinov voor het maken van de mooie foto’s die op deze website te zien zijn.